Sajgonki

Papier ryżowy na sajgonki odnaleziony na półce z zapasami stał się inspiracją do przygotowania tych chińskich naleśników wiosennych. Przygotowaliśmy nadzienie mięsno-warzywne z dużą ilością makaronu ryżowego oraz marynowanego imbiru. Ta wersja sajgonek wymagała dłuższego ich smażenia na patelni, stąd złocisty kolor na zdjęciu. Składniki na sajgonki 10 płatów papieru...
Najnowsze przepisy
When it comes to Thanksgiving, I can’t help but get... ⇖ 8
Oh, let me tell you, cold Thanksgiving side dishes are a... ⇖ 8
Sałatka makaronowa z kurczakiem i żurawiną to propozycja... ⇖ 7
Thanksgiving has always been my favorite holiday, filled... ⇖ 9
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 9
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 11
Prosta i pyszna, jak zrobiłam ją pierwszy raz nie mogłam... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Od czasu, gdy pierwszy raz zostałam poczęstowana bezą... ⇖ 269
Jajka w sosie tatarskim to świąteczna propozycja, która... ⇖ 377
Serowe placuszki na białkach to propozycja, dla tych,... ⇖ 365
Piernik staropolski z kremem grysikowym zagości wśród... ⇖ 461
Nasze ostatnio najczęściej pieczone ciasto to rafaello na... ⇖ 603
Nadszedł czas na przygotowanie przetworów na zimę z... ⇖ 1110
Ciasto na kefirze z letnimi owocami to szybka i łatwa... ⇖ 578
Drożdżówki z serem i porzeczkami piekłam w tym roku... ⇖ 476
Wakacje to czas, kiedy możemy troszkę więcej pogotować... ⇖ 1217
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 832
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 357
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 354
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 332
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 270