Sajgonki

Papier ryżowy na sajgonki odnaleziony na półce z zapasami stał się inspiracją do przygotowania tych chińskich naleśników wiosennych. Przygotowaliśmy nadzienie mięsno-warzywne z dużą ilością makaronu ryżowego oraz marynowanego imbiru. Ta wersja sajgonek wymagała dłuższego ich smażenia na patelni, stąd złocisty kolor na zdjęciu. Składniki na sajgonki 10 płatów papieru...
Najnowsze przepisy
Ricotty pierwszy raz spróbowałem podczas wakacji we... ⇖ 13
Pasta serowo-jajeczna z rybą to pyszna, domowa pasta... ⇖ 12
Oh, let me tell you about my absolute favorite dish for... ⇖ 17
Ah, cranberry desserts during Thanksgiving! There’s just... ⇖ 14
Oh, let me tell you, cranberry cocktails are the absolute... ⇖ 13
Thanksgiving wouldn’t be the same without a vibrant,... ⇖ 13
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 14
Oh, let me tell you about this delightful corn side dish... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Od czasu, gdy pierwszy raz zostałam poczęstowana bezą... ⇖ 269
Jajka w sosie tatarskim to świąteczna propozycja, która... ⇖ 377
Serowe placuszki na białkach to propozycja, dla tych,... ⇖ 365
Piernik staropolski z kremem grysikowym zagości wśród... ⇖ 461
Nasze ostatnio najczęściej pieczone ciasto to rafaello na... ⇖ 603
Nadszedł czas na przygotowanie przetworów na zimę z... ⇖ 1112
Ciasto na kefirze z letnimi owocami to szybka i łatwa... ⇖ 580
Drożdżówki z serem i porzeczkami piekłam w tym roku... ⇖ 476
Wakacje to czas, kiedy możemy troszkę więcej pogotować... ⇖ 1218
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 835
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 380
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 359
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 344
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 274