Najnowsze przepisy
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 5
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 13
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 12
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 6
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 15
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa... ⇖ 13
Sajgonki
Papier ryżowy na sajgonki odnaleziony na półce z zapasami stał się inspiracją do przygotowania tych chińskich naleśników wiosennych. Przygotowaliśmy nadzienie mięsno-warzywne z dużą ilością makaronu ryżowego oraz marynowanego imbiru. Ta wersja sajgonek wymagała dłuższego ich smażenia na patelni, stąd złocisty kolor na zdjęciu. Składniki na sajgonki 10 płatów papieru...
Przepisy z bloga
Jajka w sosie tatarskim to świąteczna propozycja, która... ⇖ 90
Serowe placuszki na białkach to propozycja, dla tych,... ⇖ 61
Piernik staropolski z kremem grysikowym zagości wśród... ⇖ 141
Nasze ostatnio najczęściej pieczone ciasto to rafaello na... ⇖ 246
Nadszedł czas na przygotowanie przetworów na zimę z... ⇖ 684
Ciasto na kefirze z letnimi owocami to szybka i łatwa... ⇖ 267
Drożdżówki z serem i porzeczkami piekłam w tym roku... ⇖ 180