Sałatka z buraka szpinakowego - Chard (Mangold) Salad - Insalata di bietole
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2016/09/saatka-z-buraka-szpinakowego-chard.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski:Wykonanie: Oczyścić łodygi buraków z włókien (jak łodygi rabarbaru) i przekroić je wzdłuż (by ukrócić proces gotowania, są grubsze od liści), zobacztutaj. Opłukać kilkakrotnie i wrzucić na gotującą się i osoloną wodę i gotować do miękkości (ok 6 minut). Odcedzić i przełożyć na...
Najnowsze przepisy
Planujesz gotować regularnie, ale w tygodniu brakuje czasu... ⇖ 1
Jeśli szukasz pomysłu na ciekawe danie z rybą w roli... ⇖ 3
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 7
Przepyszne, soczyste, filety z kurczaka, słodko winne, w... ⇖ 10
Pieczone podudzia z kurczaka w aromatycznej marynacie... ⇖ 16
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 17
Przez lata robiłam różne deski przekąsek, ale ta deska... ⇖ 12
Moskaliki kupuję na wagę w sklepie rybnym, to takie małe... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 578
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 506
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 486
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 418
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 388
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 382
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 373
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 256
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 255
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 251









































