Sałatka z buraka szpinakowego - Chard (Mangold) Salad - Insalata di bietole
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2016/09/saatka-z-buraka-szpinakowego-chard.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski:Wykonanie: Oczyścić łodygi buraków z włókien (jak łodygi rabarbaru) i przekroić je wzdłuż (by ukrócić proces gotowania, są grubsze od liści), zobacztutaj. Opłukać kilkakrotnie i wrzucić na gotującą się i osoloną wodę i gotować do miękkości (ok 6 minut). Odcedzić i przełożyć na...
Najnowsze przepisy
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 4
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 8
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 9
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 23
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 15
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 561
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 475
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 474
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 396
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 372
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 361
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 234
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 234









































