Słodkie bułki z dynią (piżmową) i cynamonem - Butternut sweet Buns - Panini dolci con zucca ed uvetta

#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:500 g mąki/ 17.5 oz all purpose white flour/ 500 g fi farina (di grani antichi)300 g puree z dyni np. piżmowej/ 10.5 oz butternut puree/ 300 g di purea di zucca (butternut)50-100 g rodzynek/ 2- 3.5 oz raisins/ 50-100 g di uvetta2 jajka/ 2 eggs/ 2 uovapół słoiczka...
Najnowsze przepisy
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 2
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Pumpkin Spice Latte – jesienny klasyk w mojej kuchni.... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 822
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 353
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 319
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 270
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 259