Najnowsze przepisy
Najlepsze ciasto, które babcia piecze każdego lata. Teraz... ⇖ 92
Ciekawy sposób na jajka sadzone Jajka sadzone w wianuszku.... ⇖ 22
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 17
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 22
Przygotowanie dobrego ciasta drożdżowego wbrew pozorom... ⇖ 34
Inspiracją do tej sałatki były dwie rzeczy - pierwsza to... ⇖ 26
Słodkie bułki z dynią (piżmową) i cynamonem - Butternut sweet Buns - Panini dolci con zucca ed uvetta

#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:500 g mąki/ 17.5 oz all purpose white flour/ 500 g fi farina (di grani antichi)300 g puree z dyni np. piżmowej/ 10.5 oz butternut puree/ 300 g di purea di zucca (butternut)50-100 g rodzynek/ 2- 3.5 oz raisins/ 50-100 g di uvetta2 jajka/ 2 eggs/ 2 uovapół słoiczka...
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1476
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 777
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 751
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 508
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 417