Najnowsze przepisy
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 8
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 16
W sezonie wiosenno-letnim odchodzimy od formalnych... ⇖ 10
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 14
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 11
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 18
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa... ⇖ 15
Sok przecierowy
Składniki(na 4 porcje)- 2 marchewki (ok. 280 g),- 2 jabłka (ok. 500 g),- 2 banany (ok. 350 g),- cytryna (ok. 140 g),- 1 l wody.Sposób przygotowania1. Marchew obieramy i trzemy na tarce o drobnych oczkach.2. Marchew zalewamy szklanką wody i dusimy ok. 5 min.3. Jabłka obieramy ze skórki i usuwamy gniazda nasienne.4. Banany obieramy ze skórki.5. Do marchwi dodajemy jabłka, banany, sok...
Przepisy z bloga
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 444
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 156
Składniki(na 1 porcję)- 10 średnich truskawek (ok. 150... ⇖ 950
Składniki(na 1 porcję)- 10 średnich truskawek (ok. 150... ⇖ 168
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 489
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 168