Sola zapiekana

Sola to obok tilapii doskonała ryba do zapiekania. Spójne, nierozpadające się pod wpływem dłuższej obróbki mięso. Sola zapiekana pod serową kołderką w towarzystwie zapiekanych ziemniaczków oraz cukinii prezentuje się i smakuje doskonale.*Sola zapiekana pod serową kołderką*sola - 4 filetyżółty ser - 100gczosnek polski - 2 ząbkimasło - 1 łyżeczkasuszone i zblendowane...
Najnowsze przepisy
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 10
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 10
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 11
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 15
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Od jakiegoś czasu mam zajawkę na pizzę neapolitańską.... ⇖ 368
Przepisów na żeberka już kilka w naszej internetowej... ⇖ 154
Połączenie masła orzechowego i makaronu nie wpadłoby mi... ⇖ 237
W rodzinnej kuchni mała rewolucja. Wymieniliśmy Thermomix... ⇖ 236
Kolejny przepis na chleb do naszej kolekcji. Dostaliśmy w... ⇖ 302
Kotlet de volaille z nazwy sugeruje nam swoje francuskie... ⇖ 387
Na starym blogu mieliśmy przepis na zapiekane naleśniki... ⇖ 390
Pieczenie chleba na zakwasie zmusza nas do wyhodowania... ⇖ 289
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2102
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 347
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 322
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 276
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272