Sos chrzanowy
Źródło: http://www.kuchnia-beaty.pl/2019/05/sos-chrzanowy.html
Sos chrzanowy jest wspanialym dodatkiem zarowno na zimno np. do jajka, lub na cieplo do zrazikow mielonych,czy gotowanej wolowiny. Dzis przygotowalam go do zrazow wieprzowych i tagliatelle.SKŁADNIKI:zraziki:0,40dag. miesa mielonegoprzyprawy:sol,pieprz,majeranekcebula2 zabki czosnkusos:1 mal kwasna lub slodka (12%) smietana2-3 lyzki chrzanu1-2 lyzek maki pszennejWYKONANIE:mieso doprawiamy, formuje...
Najnowsze przepisy
Moskaliki kupuję na wagę w sklepie rybnym, to takie małe... ⇖ 6
Wybór odpowiedniej patelni może diametralnie zmienić... ⇖ 12
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 12
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 17
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Witam serdecznie, chcę zaproponować Państwu szybką i... ⇖ 124
Kto z Was lubi ziemniaczane zapiekanki musi spróbować... ⇖ 531
Bardzo lubię placki ziemniaczane zarówno na słodko jak i... ⇖ 548
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 570
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 497
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 482
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 406
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 383
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 379
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 370
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 251
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 247
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 246









































