Spring rolls
Źródło: https://www.lawendowakuchnia.pl/2020/08/spring-rolls.html
Spring rolls - Sajgonki to małe krokieciki pochodzące z Azji. Można je przygotować na wiele sposobów, z farszem mięsnym, warzywnymbądź mieszanym. Smażone, pieczone, na parze lub na surowo. Podawane z sosem sojowym, ostro słodkim, orzechowym. Możliwości jest naprawdę wiele.SKŁADNIKI:papier do sajgonek * - 8-10 arkuszy, lub papier ryżowyświeża kapusta - 150 gmarchewka -...
Najnowsze przepisy
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 18
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Domowe masełko o śmietankowym smaku, takie pamiętamy z... ⇖ 687
Uwielbiam bataty pod każdą postacią, a te z chrupiącym... ⇖ 772
Zapiekane piersi to kolejne szybkie danie, nie wymagające... ⇖ 1685
Drożdżowe rogaliki półfrancuskie są idealne na piknik,... ⇖ 976
Przepisy na czasie
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 34
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 31
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 24
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 18
































