Spring rolls
Źródło: https://www.lawendowakuchnia.pl/2020/08/spring-rolls.html
Spring rolls - Sajgonki to małe krokieciki pochodzące z Azji. Można je przygotować na wiele sposobów, z farszem mięsnym, warzywnymbądź mieszanym. Smażone, pieczone, na parze lub na surowo. Podawane z sosem sojowym, ostro słodkim, orzechowym. Możliwości jest naprawdę wiele.SKŁADNIKI:papier do sajgonek * - 8-10 arkuszy, lub papier ryżowyświeża kapusta - 150 gmarchewka -...
Najnowsze przepisy
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 7
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 14
Udka kurczaka pieczone z żurawiną to przepis jaki... ⇖ 20
Delikatny rosół wieprzowo -drobiowy z małymi pierożkami... ⇖ 20
Proste, postne i pachnące grzybami. Łazanki z kapustą to... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Domowe masełko o śmietankowym smaku, takie pamiętamy z... ⇖ 724
Uwielbiam bataty pod każdą postacią, a te z chrupiącym... ⇖ 809
Zapiekane piersi to kolejne szybkie danie, nie wymagające... ⇖ 1748
Drożdżowe rogaliki półfrancuskie są idealne na piknik,... ⇖ 995
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1740
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1070
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 687
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 599
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 581
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 546
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 477
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 473
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 453









































