Spring rolls
Źródło: https://www.lawendowakuchnia.pl/2020/08/spring-rolls.html
Spring rolls - Sajgonki to małe krokieciki pochodzące z Azji. Można je przygotować na wiele sposobów, z farszem mięsnym, warzywnymbądź mieszanym. Smażone, pieczone, na parze lub na surowo. Podawane z sosem sojowym, ostro słodkim, orzechowym. Możliwości jest naprawdę wiele.SKŁADNIKI:papier do sajgonek * - 8-10 arkuszy, lub papier ryżowyświeża kapusta - 150 gmarchewka -...
Najnowsze przepisy
,,,smaczny piernik z śmietankowa pianką w sam raz n... ⇖ 17
Paszteciki z ciasta francuskiego z serkiem, szpinakiem i... ⇖ 8
Efektowne i bardzo smaczne jak z cukierni - mini serniczki... ⇖ 8
Puszysty biszkopt i delikatny krem mascarpone Miękki... ⇖ 20
Są takie wypieki, które od pierwszego zapachu przenoszą... ⇖ 16
Kurczak z cebulką i papryką– aromatyczne danie, które... ⇖ 14
Keto torcik migdałowy z musem czekoladowym i z polewą(bez... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Domowe masełko o śmietankowym smaku, takie pamiętamy z... ⇖ 734
Uwielbiam bataty pod każdą postacią, a te z chrupiącym... ⇖ 825
Zapiekane piersi to kolejne szybkie danie, nie wymagające... ⇖ 1767
Drożdżowe rogaliki półfrancuskie są idealne na piknik,... ⇖ 1001
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3687
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2307
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1659
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 928
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 881
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 842
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 789









































