Spring rolls
Źródło: https://www.lawendowakuchnia.pl/2020/08/spring-rolls.html
Spring rolls - Sajgonki to małe krokieciki pochodzące z Azji. Można je przygotować na wiele sposobów, z farszem mięsnym, warzywnymbądź mieszanym. Smażone, pieczone, na parze lub na surowo. Podawane z sosem sojowym, ostro słodkim, orzechowym. Możliwości jest naprawdę wiele.SKŁADNIKI:papier do sajgonek * - 8-10 arkuszy, lub papier ryżowyświeża kapusta - 150 gmarchewka -...
Najnowsze przepisy
To bardzo prosty przepis na pyszne ciasto bez dodatku cukru... ⇖ 6
HITowe kuleczki pizzowe z serem to przekąska, która w... ⇖ 10
Ta cynamonka w innej wersji dla wielbicieli cynamonek jest... ⇖ 15
Ekspresowe rogaliki, na które ciasto składa się tylko z... ⇖ 9
Mini bajaderki z resztek ciast to szybki, łatwy deser na... ⇖ 18
SERNIK ORZECHOWO CZEKOLADOWYObłędnie pyszny sernik poleca... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Domowe masełko o śmietankowym smaku, takie pamiętamy z... ⇖ 734
Uwielbiam bataty pod każdą postacią, a te z chrupiącym... ⇖ 826
Zapiekane piersi to kolejne szybkie danie, nie wymagające... ⇖ 1768
Drożdżowe rogaliki półfrancuskie są idealne na piknik,... ⇖ 1002
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3757
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2336
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1675
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 939
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 904
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 847
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 803









































