Spring rolls
Źródło: https://www.lawendowakuchnia.pl/2020/08/spring-rolls.html
Spring rolls - Sajgonki to małe krokieciki pochodzące z Azji. Można je przygotować na wiele sposobów, z farszem mięsnym, warzywnymbądź mieszanym. Smażone, pieczone, na parze lub na surowo. Podawane z sosem sojowym, ostro słodkim, orzechowym. Możliwości jest naprawdę wiele.SKŁADNIKI:papier do sajgonek * - 8-10 arkuszy, lub papier ryżowyświeża kapusta - 150 gmarchewka -...
Najnowsze przepisy
Przepyszny, puszysty i mięciutki piernik, który zawsze... ⇖ 17
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i... ⇖ 26
Pyszne i delikatne ciasto makowe z kremem budyniowym i... ⇖ 32
Najzdrowsza patelnia? Taka, która jest bezpieczna, trwała... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Domowe masełko o śmietankowym smaku, takie pamiętamy z... ⇖ 716
Uwielbiam bataty pod każdą postacią, a te z chrupiącym... ⇖ 804
Zapiekane piersi to kolejne szybkie danie, nie wymagające... ⇖ 1742
Drożdżowe rogaliki półfrancuskie są idealne na piknik,... ⇖ 992
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 598
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 521
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 499
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 433
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 405
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 400
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 395
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 275
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 266
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 265









































