Spring rolls

Spring rolls - Sajgonki to małe krokieciki pochodzące z Azji. Można je przygotować na wiele sposobów, z farszem mięsnym, warzywnymbądź mieszanym. Smażone, pieczone, na parze lub na surowo. Podawane z sosem sojowym, ostro słodkim, orzechowym. Możliwości jest naprawdę wiele.SKŁADNIKI:papier do sajgonek * - 8-10 arkuszy, lub papier ryżowyświeża kapusta - 150 gmarchewka -...
Najnowsze przepisy
Składniki: drożdże suche 1 opakowanie, mąka tortowa 50... ⇖ 16
Czerstwy chleb – codzienny dramat, a może kulinarna... ⇖ 16
Wracam z poczuciem zaniedbania Kroniki.Ale z wyjątkowym... ⇖ 13
Pyszny obiad w 30 minut, czyli greckie pulpeciki z indyka i... ⇖ 14
Maliniak to puszyste drożdżowe ciasto z malinami, dżemem... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Domowe masełko o śmietankowym smaku, takie pamiętamy z... ⇖ 654
Uwielbiam bataty pod każdą postacią, a te z chrupiącym... ⇖ 744
Zapiekane piersi to kolejne szybkie danie, nie wymagające... ⇖ 1647
Drożdżowe rogaliki półfrancuskie są idealne na piknik,... ⇖ 950
Przepisy na czasie
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 218
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 167
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 165
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 136
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 114
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 112
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 87