Spring rolls
Źródło: https://www.lawendowakuchnia.pl/2020/08/spring-rolls.html
Spring rolls - Sajgonki to małe krokieciki pochodzące z Azji. Można je przygotować na wiele sposobów, z farszem mięsnym, warzywnymbądź mieszanym. Smażone, pieczone, na parze lub na surowo. Podawane z sosem sojowym, ostro słodkim, orzechowym. Możliwości jest naprawdę wiele.SKŁADNIKI:papier do sajgonek * - 8-10 arkuszy, lub papier ryżowyświeża kapusta - 150 gmarchewka -...
Najnowsze przepisy
Całkiem paradoksalnie ludzie nie lubią mieć zbyt dużego... ⇖ 24
Farszynki ziemniaczane to mazurski specjał w połączeniu... ⇖ 18
Barszcz wigilijny z buraków gotujemy na warzywach. Jest to... ⇖ 22
Ten jabłecznik to idealne ciasto na rodzinne spotkania i... ⇖ 25
Przewożenie tortów i ciast wbrew pozorom nie musi być... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Domowe masełko o śmietankowym smaku, takie pamiętamy z... ⇖ 726
Uwielbiam bataty pod każdą postacią, a te z chrupiącym... ⇖ 812
Zapiekane piersi to kolejne szybkie danie, nie wymagające... ⇖ 1755
Drożdżowe rogaliki półfrancuskie są idealne na piknik,... ⇖ 996
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2460
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2049
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1406
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 816
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 730
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 660
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 633
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 624









































