Spring rolls
Źródło: https://www.lawendowakuchnia.pl/2020/08/spring-rolls.html
Spring rolls - Sajgonki to małe krokieciki pochodzące z Azji. Można je przygotować na wiele sposobów, z farszem mięsnym, warzywnymbądź mieszanym. Smażone, pieczone, na parze lub na surowo. Podawane z sosem sojowym, ostro słodkim, orzechowym. Możliwości jest naprawdę wiele.SKŁADNIKI:papier do sajgonek * - 8-10 arkuszy, lub papier ryżowyświeża kapusta - 150 gmarchewka -...
Najnowsze przepisy
Prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom... ⇖ 9
Dzień dobry :-) Grudzień to zabiegany miesiąc, więc u... ⇖ 8
Przepis nadelikatne, puszyste i wilgotne ciasto z dodatkiem... ⇖ 13
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na po prostu mega HIT... ⇖ 16
Mąka owsiana sprawia, że ciasto jest nieco delikatniejsze... ⇖ 10
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Domowe masełko o śmietankowym smaku, takie pamiętamy z... ⇖ 710
Uwielbiam bataty pod każdą postacią, a te z chrupiącym... ⇖ 794
Zapiekane piersi to kolejne szybkie danie, nie wymagające... ⇖ 1727
Drożdżowe rogaliki półfrancuskie są idealne na piknik,... ⇖ 990
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 292
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 289
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 234
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 187
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 170
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 143
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 75









































