Stek ze strusia – marynowany
Źródło: http://ewysmaki.blogspot.com/2018/01/stek-ze-strusia-marynowany.html
Pierwszy raz w zyciu jadlam strusia. Mieso lekko podobne do wolowiny, ciemne ale mimo to specyficzne. Pozbawione trudnych do pogryzienia wlokien. Musze przyznac, ze jest bardzo smaczne. Szkoda tylko, ...
Najnowsze przepisy
Istnieją potrawy, które mimo pozornej prostoty zaskakują... ⇖ 6
Staropolski Barszcz WigilijnyBarszcz wigilijny to serce... ⇖ 15
Karp w galarecie - tradycyjny przepis Karp w galarecie -... ⇖ 10
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach... ⇖ 13
Kokosowy blok Rafaello to ekspresowy deser bez pieczenia.... ⇖ 27
Delikatne naleśniki, aromatyczny farsz z leśnych grzybów... ⇖ 23
Przepyszny, puszysty i mięciutki piernik, który zawsze... ⇖ 100
Przepisy z bloga
Witajcie po dłuższej przerwie. Jakoś nie mam ostatnio... ⇖ 842
Sezon na rabarbar w pełni. Zastanawiałam się co z niego... ⇖ 1136
Witajcie po przerwie. W tym roku obrodzily brzoskwinie... ⇖ 875
Zapewne wszyscy znacie ten ser. Niektorzy pamietaja go z... ⇖ 969
Upaly troche odpuscily, ale tylko na kilka dni. Przy... ⇖ 917
Kolejna odslona szparagow. Dzisiaj w formie zupy. Dodatkowo... ⇖ 919
Od kilku lat mlode cukinie dostepne sa w sklepach caly rok.... ⇖ 941
Jeszcze do niedawna mialam opory z kupowaniem krolika... ⇖ 1018
Dzisiaj przedstawiam totalna bombe witaminowa w formie... ⇖ 889
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 606
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 528
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 507
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 446
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 414
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 407
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 402
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 285
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 277
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 277









































