Surówka “dziewięćdziesiątka” z kapusty pekińskiej. Lata mijają, a ona ciągle króluje na stołach. PRZEPIS
Źródło: https://kulinarnapolska.org/surowka-dziewiecdziesiatka-z-kapusty-pekinskiej-lata-mijaja-a-ona-ciagle-kroluje-na-stolach-przepis/
Dlaczego “dziewiecdziesiatka”? Bo ta surowka najwieksza furore robila wlasnie w latach 90., gdy Polska otworzyla sie na swiat, rowniez kulinarnie. Ogromna popularnosc zyskala wtedy kapusta pekinska. Taka surowka nadal kroluje na stolach w wielu domach. My robimy ja wlasnie tak. Przepis na surowke z kapusty pekinskiej Skladniki: pol sredniej glowki kapusty pekinskiej, srednia papryka cz...
Najnowsze przepisy
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 17
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 22
Przepiękne zdjęcie przepięknego tortu ze strony Sprinkle... ⇖ 10
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 370
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 369
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3791
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 432
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 684
Przepisy na czasie
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 34
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 30
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 22
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 17
Przepiękne zdjęcie przepięknego tortu ze strony Sprinkle... ⇖ 10































