Surówka “dziewięćdziesiątka” z kapusty pekińskiej. Lata mijają, a ona ciągle króluje na stołach. PRZEPIS
Źródło: https://kulinarnapolska.org/surowka-dziewiecdziesiatka-z-kapusty-pekinskiej-lata-mijaja-a-ona-ciagle-kroluje-na-stolach-przepis/
Dlaczego “dziewiecdziesiatka”? Bo ta surowka najwieksza furore robila wlasnie w latach 90., gdy Polska otworzyla sie na swiat, rowniez kulinarnie. Ogromna popularnosc zyskala wtedy kapusta pekinska. Taka surowka nadal kroluje na stolach w wielu domach. My robimy ja wlasnie tak. Przepis na surowke z kapusty pekinskiej Skladniki: pol sredniej glowki kapusty pekinskiej, srednia papryka cz...
Najnowsze przepisy
Jeżeli udało Ci się wskoczyć na dietę i masz na koncie... ⇖ 5
Co roku, gdy zaczynam planować świąteczne menu, szukam... ⇖ 20
Polecamy jarzynową w nieco innej odsłonie. Wzbogaconą o... ⇖ 7
Marokańska sałatka z pomarańczy z cynamonem i wodą z... ⇖ 14
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 389
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 409
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3897
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 453
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 860
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2028
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1991
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1370
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 800
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 721
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 646
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 630
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 602









































