Surówka z czerwonej kapusty

Czerwona kapusta ma bardzo wyraźny ostry smak. Najczęściej podajemy ją gotowaną z dodatkiem jabłka lub duszoną z boczkiem wędzonym jako tradycyjna modro kapusta do śląskich klusek i rolady. Tym razem wykorzystaliśmy naturalny smak kapusty czerwonej wzmacniając go sosem czosnkowym. Zrobiliśmy surówkę z czerwonej kapusty. Wyszło pysznie, a smak był zdecydowany.*Surówka z...
Najnowsze przepisy
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 6
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 12
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 18
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 16
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Od jakiegoś czasu mam zajawkę na pizzę neapolitańską.... ⇖ 368
Przepisów na żeberka już kilka w naszej internetowej... ⇖ 153
Połączenie masła orzechowego i makaronu nie wpadłoby mi... ⇖ 237
W rodzinnej kuchni mała rewolucja. Wymieniliśmy Thermomix... ⇖ 236
Kolejny przepis na chleb do naszej kolekcji. Dostaliśmy w... ⇖ 301
Kotlet de volaille z nazwy sugeruje nam swoje francuskie... ⇖ 386
Na starym blogu mieliśmy przepis na zapiekane naleśniki... ⇖ 390
Pieczenie chleba na zakwasie zmusza nas do wyhodowania... ⇖ 289
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2079
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 345
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 315
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 303
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 271
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 262