Suszone Grzyby (Jak ususzyć grzyby?)
Źródło: https://natomamochote.blogspot.com/2020/10/suszone-grzyby-jak-ususzyc-grzyby.html
Grzyby, które najczęściej suszę to podgrzybki, borowiki, koźlaki i zajączki. Można suszyć również inne grzyby jadalne np. kanie. Nie polecam suszyć maślaków, ponieważ zawierają w sobie za dużo wody. Nawet nie wiem, czy jest to możliwe ;) Suszone grzyby to świetny dodatek do zup, gulaszy, sosów, czy farszu na pierogi. Świetnie smakują także namoczone i usmażone w...
Najnowsze przepisy
Dziś zapraszam na pyszne, mięciutkie pierniczki w trochę... ⇖ 17
Przepis na świąteczne maślane kruche ciasteczka jak... ⇖ 8
Są takie smaki, które całkowicie wykraczają poza swoje... ⇖ 25
Piernik krakowski to klasyczne, domowe ciasto o głębokim... ⇖ 25
Kurczak w sosie mascarpone z białym winem.Ten przepis to... ⇖ 25
Jedne z moich ulubionych ciasteczek z lukrem i kremem... ⇖ 25
Nasze krokiety to idealny dodatek dobarszczu wigilijnegolub... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Wyjątkowy tort o smaku dwóch popularnych i pysznych... ⇖ 373
Jeden z moich ulubionych halloweenowych przepisów. Pyszne,... ⇖ 461
Proste i szybkie słodkie śniadanie, czyli amerykańskie... ⇖ 537
Obłędne Czekoladowe Ciasto z Kremem, Jagodami i Kruchymi... ⇖ 564
To chyba moje ulubione Gofry, zawsze wychodzą lekkie,... ⇖ 535
Co powiedzie na obłędny biszkopt, który przypomina... ⇖ 547
Prosty i szybki (w zaledwie 20 minut!) przepis na... ⇖ 1033
Co powiecie na obiad w orientalnym stylu? Zapraszam po... ⇖ 595
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1624
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 669
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 559
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 513
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 467
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 464
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 463
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 437









































