Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 3
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 10
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 34
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 35
Szparagi w mięsnym ubranku
Cudowne, miesiste szparagi, to jest to, co teraz najczesciej gosci na moim stole. Kiedys wydawalo mi sie, ze szparagi to szparagi, i ze nie ma znaczenia gdzie i jakie kupie, byle byly swieze. Ale jednak nie. Te cienkie, ktore mozna znalezc niemal w kazdym markecie, oczywiscie tez nadaja sie do spozycia, ale ich smak lekko zawodzi. Najlepsze sa te grube, dorodne, ktore niestety kosztuja sporo wiece...
Przepisy z bloga
W tym roku wiosna nas rozpieszcza. Chyba w wiekszosci kraju... ⇖ 720
Czesc rodzinki baluje w Hiszpanii, a mnie w domu skreca.... ⇖ 656
Dzisiaj propozycja makaronu, ktory moze byc calkowicie... ⇖ 678
Dodatek ziol innych niz mieta do slodkosci dlugo wydawal mi... ⇖ 673
Rozmaryn, to jedno z moich ulubionych ziol. Trzeba z nim... ⇖ 665
W dzisiejszej recepturze przemycam skladnik, ktorego uzylam... ⇖ 650
Nie wiem, czy moj przepis to klasyczna wersja tego dania,... ⇖ 731