Szparagowe kąski z wołowiną w chrupiącym cieście filo
Źródło: http://hellena1983.blogspot.com/2017/06/szparagowe-kaski-z-woowina-w-chrupiacym.html
Ucze sie ciasta filo. Przypadlo mi do gustu i usiluje znalezc idealne wykorzystanie, idealny ksztalt i konsystencje. Chodza mi ostatnio po glowie lekko balkanskie smaki i potrawy, przynajmniej na tyle...
Najnowsze przepisy
Moskaliki kupuję na wagę w sklepie rybnym, to takie małe... ⇖ 10
Wybór odpowiedniej patelni może diametralnie zmienić... ⇖ 14
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 13
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 18
Przepisy z bloga
W tym roku wiosna nas rozpieszcza. Chyba w wiekszosci kraju... ⇖ 1017
Czesc rodzinki baluje w Hiszpanii, a mnie w domu skreca.... ⇖ 932
Dzisiaj propozycja makaronu, ktory moze byc calkowicie... ⇖ 943
Dodatek ziol innych niz mieta do slodkosci dlugo wydawal mi... ⇖ 953
Rozmaryn, to jedno z moich ulubionych ziol. Trzeba z nim... ⇖ 914
W dzisiejszej recepturze przemycam skladnik, ktorego uzylam... ⇖ 905
Nie wiem, czy moj przepis to klasyczna wersja tego dania,... ⇖ 1024
Danie bardzo przypadlo mi do gustu. Wczesniej nie laczylam... ⇖ 1000
To miala byc, moze nie najlzejsza, ale wieczorna, kolacyjna... ⇖ 1008
Czy tez tak macie, ze pomimo otwartosci na kuchenne... ⇖ 941
Curry to indyjska potrawa oznaczajaca ni mniej, ni wiecej,... ⇖ 915
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 572
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 501
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 483
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 407
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 384
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 380
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 371
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 252
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 248
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 247









































