Tarta alzacka

Składniki:duży płat ciasta francuskiego15 dag szynki dojrzewającej15 dag wędzonego boczku w cienkich plastrachcebula20 dag sera typu brieszczypta gałki muszkatołowej2 łyżki śmietany 30 %pieprzsólWykonanie:Cebulę i boczek kroję w kostkę. Podsmażam na patelni najpierw boczek. Zdejmuję go z patelni i...
Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 2
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 16
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 11
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 18
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 23
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2090
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 319
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 307
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 272
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 269