Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzenckaTo był naprawdę piękny dzień, a... ⇖ 13
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 65
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 49
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 68
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 64
Tilapia w Chrupiącej Panierce
Tilapia to chyba jedna z moich ulubionych ryb. Jest to pozbawiona węglowodanów, bogata w białko biała, chuda ryba o niezwykle smacznym mięsie. Filety są praktycznie pozbawione ości. Mięso ryby nie rozpada się, nie nasiąka wodą, idealnie trzyma panierkę i cudownie, bez żadnych problemów się smaży. Jak jej nie kochać? Bardzo polecam!Składniki:8 filetów z Tilapiisólmąka...
Przepisy z bloga
Jeden z moich ulubionych halloweenowych przepisów. Pyszne,... ⇖ 148
Proste i szybkie słodkie śniadanie, czyli amerykańskie... ⇖ 213
Obłędne Czekoladowe Ciasto z Kremem, Jagodami i Kruchymi... ⇖ 249
To chyba moje ulubione Gofry, zawsze wychodzą lekkie,... ⇖ 213
Co powiedzie na obłędny biszkopt, który przypomina... ⇖ 219