Tiramisu w pucharkach- ocknij się :)
Źródło: http://tradycyjnakuchnia.blogspot.com/2013/09/tiramisu-w-pucharkach-ocknij-sie.html
Tiramisu to najpopularniejszy deser spozywany we Wloszech. "Tirarsi sù" po wlosku oznacza – ocknij sie, przebudz sie, ale rowniez poderwij mnie. Nic dziwnego w tej nazwie, poniewaz deser ten podaj...
Najnowsze przepisy
Składniki: jajka 3 sztuki L , cukier 3/4 szklanki, kakao... ⇖ 9
Obłędny! Przepis jest naprawdę prosty, a ciasto wygląda... ⇖ 107
Ta sałatka to idealny dodatek do smażonego karpia, dorsza... ⇖ 28
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 21
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Wciąż mamy lato. Wysokie temperatury nie odpuszczają. W... ⇖ 552
Zmorom większości osób, które się odchudzają, jest na... ⇖ 654
Owoce Goji coraz częściej pojawiają się w polskiej... ⇖ 806
Tunczyk to ryba bogata w witaminy i kwasy omega-3, ktora... ⇖ 1893
Pytanie, ktore czesto zadaja nowi rodzice, dotyczy w duzej... ⇖ 999
Do Wielkanocy pozostalo juz niewiele czasu, dlatego... ⇖ 972
Quesadilla to swietna potrawa na szybko, ktora wpisze sie w... ⇖ 966
Kluski lane to moj ulubiony dodatek do zup. Dzisiejsza... ⇖ 915
Placuszki owsiane naleza do mojego TOP sniadaniowego bez... ⇖ 890
Tradycyjny przepis na proste, pyszne ciasto. Zawsze... ⇖ 3069
To bardzo prosty przepis na tradycyjna golonke, ktora... ⇖ 1638
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 490
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 353
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 346
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 303
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 232
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 204
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 182
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 181
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 181









































