Tortilla
Źródło: http://akademiaciastek.blogspot.com/2020/01/tortilla-to-moj-sposob-na-przemycenie.html
Tortilla to mój sposób na przemycenie dużej ilości warzyw. Można jeść je na ciepło i na zimno. Tortille robię na obiad, wkładam je również do szkolnej śniadaniówki.O ile gotowe placki, przynajmniej te, które do tej pory spotkałam, budziły moje zastrzeżenia co do składu, te domowe są zrobione wyłącznie z mąki, masła, wody i odrobiny soli. Zrobisz je raz - dwa, a efekt...
Najnowsze przepisy
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 0
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 19
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw,... ⇖ 264
Zapiekanka to danie, które może występować pod wieloma... ⇖ 484
Często w tygodniu nie mam czasu na czasochłonne obiady, a... ⇖ 345
Zapiekanka z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem to... ⇖ 394
Uwielbiam ciasta z owocami i kruszonką, a już najbardziej... ⇖ 611
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 547
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 473
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 389
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 372
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 351
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 324
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 227
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 221









































