Najnowsze przepisy
W czasach, gdy tempo życia nieustannie przyspiesza, a... ⇖ 4
Mustikkakristallipullat to fińskie bułeczki kardamonowe z... ⇖ 10
Prosty, sycący i przepyszny gulasz z czerwonej fasoli. To... ⇖ 12
Na ten przepis trafiłam przypadkiem, kiedy w lodówce... ⇖ 12
Nalewka z czarnej porzeczki to jedna z najlepszych moim... ⇖ 16
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 23
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 25
Włoski suflet ziemniaczany - Italian potato gatto cake - Gatteau alle patate

#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:1 kg ziemniaków/ 35 oz potatoes/ 1 chilo di patate100 g mozzarelli/ 3.5 oz mozzarella/ 100 g di mozzarella100 g parmigiano/ 3.5 oz Parmesan/ 100 g parmigiano60 g masła/ 2 oz butter/ 60 g di burropieprz do smaku/ pepper to taste/ pepe a piacere2 jajka/ 2 eggs/ 2...
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 676
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 476
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 360
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 341
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 188
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 124