WĄTRÓBKA Z INDYKA Z CEBULKĄ, PAPRYKĄ I NUTĄ CZOSNKU

Składniki:ok 700 g wątróbki z indyka3 cebule1 czerwona papryka2 ząbki czosnkusólpieprzmajeranekolej do smażenia2 masła klarowanego Wykonanie:Wątróbkę oczyszczamy z ewentualnych błon i włókien. Płuczemy i osuszamy papierowym ręczniczkiem (mokra - będzie nam pryskać na patelni). Posypujemy lekko mąką i smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Kiedy się...
Najnowsze przepisy
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 6
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 10
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 13
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 11
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Dziś zapraszam na bardzo dobre kruche ciasto z budyniem i... ⇖ 85
O kruchych ciastkach chyba nie trzeba dużo mówić na... ⇖ 71
Powiem krótko: prosty, pyszny, ekspresowy wypiek. Muffinki... ⇖ 58
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 618
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 322
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 274
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272