WĄTRÓBKA Z INDYKA Z CEBULKĄ, PAPRYKĄ I NUTĄ CZOSNKU
Źródło: https://walijskiepichcenie.blogspot.com/2020/08/watrobka-z-indyka-z-cebulka-papryka-i.html
Składniki:ok 700 g wątróbki z indyka3 cebule1 czerwona papryka2 ząbki czosnkusólpieprzmajeranekolej do smażenia2 masła klarowanego Wykonanie:Wątróbkę oczyszczamy z ewentualnych błon i włókien. Płuczemy i osuszamy papierowym ręczniczkiem (mokra - będzie nam pryskać na patelni). Posypujemy lekko mąką i smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Kiedy się...
Najnowsze przepisy
Węgierska zupa rybna – oryginalny przepis na halaszle z... ⇖ 8
Pyszne paszteciki z kapustą kiszoną i pieczarkami –... ⇖ 17
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Są takie wypieki, które potrafią poprawić humor już... ⇖ 48
Czy klasyczna „zebra” może stać się jeszcze bardziej... ⇖ 67
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 598
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 519
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 428
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 402
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 399
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 393
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 273
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 260








































