Najnowsze przepisy
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 0
Sałatka z rukolą i złocistym kurczakiemPożywna i łatwa... ⇖ 15
Kotlety mielone z szynki wieprzowejDoskonałe kotlety... ⇖ 4
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 31
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 28
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 63
Ziemniaki zapiekane z botwiną - Roasted Potatoes with Beet Leaves - Patate con foglie di barbabietole in padella
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolskiWykonanie: Liście młodego buraka (botwinę) umyć i pokroić wraz z łodygami, pokroić cebulkę (np. dymkę). Udusić na oliwie lub oleju z dodatkiem małej ilości wody. Doprowadzić je do ugotowania, do smaku lekko podsmażyć. Ziemniaki ugotować i zapiec pokrojone w plastry na patelni z odrobiną masła, wymieszać...