Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 1
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 21
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 23
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 25
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
ZUPA Z KISZONEJ KAPUSTY
Składniki:150 g kapusty kiszonej1 marchewkaok. 100 g wędzonego boczku1 większy ziemniaksuszona bazylia (ok. 1 łyżeczki)2 litry bulionu drobiowegopieprzsólPrzygotowanie:Kapustę kiszoną odcisnąć (jeśli jest zbyt kwaśna opłukać na sitku pod bieżącą wodą), posiekać.Marchewkę obrać, opłukać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach, natomiast ziemniaka obrać i pokroić w...
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 178
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 169
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 259
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 211
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 269