Najnowsze przepisy
Sałatka ze szparagami i jajkiem to super pomysł na... ⇖ 2
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 18
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 19
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 7
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 7
Bardzo prosta i smaczna zapiekanka z bakłażana - polecam... ⇖ 17
Przepis na niezwykle pyszne i pięknie się prezentujące... ⇖ 11
Baleron parzony
SUROWIEC-karkowka 2,5-3 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 20-22 g/kg-katnica wolowa-sznurek wedzarniczy-worki prozniowe-pakowarka prozniowa-cyrkulatorSous Vide-duzy garnek lub lodowka turystyczna do parzeniaWYKONANIEKupiona karkowke pluczemy pod biezaca woda. Wycieramy do sucha recznikiem papierowym i peklujemy metoda na sucho zalecana dawka peklosoli. Wkladamy do worka proznioweg...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91