Mamy 231159 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

Sałatka ze szparagami i...

Sałatka ze szparagami i...

Sałatka ze szparagami i jajkiem to super pomysł na... ⇖ 2

Szparagi w cieście...

Szparagi w cieście...

Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 18

Białe ciasto kokosowa...

Białe ciasto kokosowa...

Ciasto kokosowe na biszkoptach  Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 19

Przepis na uniwersalną...

Przepis na uniwersalną...

Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 7

Sałatka ziemniaczana z...

Sałatka ziemniaczana z...

Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 7

Pasztet z fasoli

Pasztet z fasoli

Pasztet z fasoli Pasztet z fasoli i... ⇖ 4

Polędwiczki z...

Polędwiczki z...

Polędwiczki z morszczuka w piwnym cieścieObiad z rybą w... ⇖ 11

Chaczapuri z mięsem

Chaczapuri z mięsem

 Jakiś czas temu miałam przyjemność być na... ⇖ 6

Prosta zapiekanka z...

Prosta zapiekanka z...

Bardzo prosta i smaczna zapiekanka z bakłażana - polecam... ⇖ 17

Przepis na ciasto arbuzek

Przepis na ciasto arbuzek

Przepis na niezwykle pyszne i pięknie się prezentujące... ⇖ 11

Wyświetlono: 895 razy

Baleron parzony

Baleron parzony

SUROWIEC-karkowka 2,5-3 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 20-22 g/kg-katnica wolowa-sznurek wedzarniczy-worki prozniowe-pakowarka prozniowa-cyrkulatorSous Vide-duzy garnek lub lodowka turystyczna do parzeniaWYKONANIEKupiona karkowke pluczemy pod biezaca woda. Wycieramy do sucha recznikiem papierowym i peklujemy metoda na sucho zalecana dawka peklosoli. Wkladamy do worka proznioweg...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 35

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 79

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 77

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 97

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 120

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 108

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM