Mamy 231453 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

Placki z porem

Placki z porem

Dzisiaj chciałabym zaproponować Wam przepis na nasze... ⇖ 6

Dwukolorowy sernikczek z...

Dwukolorowy sernikczek z...

Banalny serniczek z dodatkiem świeżego granatu od... ⇖ 5

Kurczak w parmezanie

Kurczak w parmezanie

Kurczak w parmezanie czyli mięso drobiowe obtoczone w... ⇖ 10

Drożdżowe z rabarbarem

Drożdżowe z rabarbarem

U nas wypieki pod znakiem rabarbaru. Jest jeszcze kilka... ⇖ 9

Jano i Wito czytają –...

Jano i Wito czytają –...

#WspółpracaRecenzenckaOdkąd pamiętam,... ⇖ 8

Majowa sałatka ze...

Majowa sałatka ze...

Ach! Maj ma tyle smaków, tekstur, zapachów, że może... ⇖ 15

Jajka w koszulkach na...

Jajka w koszulkach na...

Pyszny pomysł na rewelacyjne śniadanie, jajka inaczej....... ⇖ 7

Makaron w sosie...

Makaron w sosie...

Makaron w sosie pomidorowym z tuńczykiem Dziś mam dla Was... ⇖ 15

Wegański pudding z...

Wegański pudding z...

Zostawiam Wam fajny przepis na egzotyczny deserek.Na 4... ⇖ 27

Surówka w kilka minut z...

Surówka w kilka minut z...

Młoda kapusta z marchewką i fetą Surówka z młodej... ⇖ 49

Wyświetlono: 515 razy

Bośnia i Hercegowina - Gotowane jabłka faszerowane orzechami (Tufahije)

Bośnia i Hercegowina - Gotowane jabłka faszerowane orzechami (Tufahije)

Zdecydowanie ciezko bylo sie zainteresowac jedzeniem jablek pod koniec lipca, gdy tyle pysznych owocow na sklepowych polkach. Ale udalo sie zmotywowac i wyszlo lepiej, niz sie spodziewalismy!Skladniki (4 porcje=4 jablka):- 4 jablka (jakiekolwiek)- 30 g migdalow- 45+5 g orzechow wloskich- 50 ml mleka- 1/3 szklanki cukru- 2 lyzki miodu- 2 lyzeczki soku z cytryny- odrobina bit...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Portugalia - Peixinhos...

Portugalia - Peixinhos...

Peixinhos da horta, czyli rybki z ogrodu to popularna... ⇖ 211

Finlandia -...

Finlandia -...

Kuchnia fińska gościła na naszym blogu tylko raz, kiedy... ⇖ 291

Liban - Balila...

Liban - Balila...

Prawie humus w wersji na ciepło i bez tahini, czyli... ⇖ 216

Austria - Styryjska zupa...

Austria - Styryjska zupa...

Idealnie wiosenna zupa chrzanowa z austriackiej Styrii -... ⇖ 272

Hiszpania - Roślinna...

Hiszpania - Roślinna...

Znowu Hiszpania… ale musimy przyznać, że kuchnia... ⇖ 306

Hiszpania - Ryż z...

Hiszpania - Ryż z...

Inspiracji Walencją ciąg dalszy - wczoraj dodaliśmy... ⇖ 328

Hiszpania - Biszkopt...

Hiszpania - Biszkopt...

W trakcie naszej zimowej wizyty w Walencji (pomarańczowej... ⇖ 282

Włochy - Fasola...

Włochy - Fasola...

Od czasu zjedzenia weneckiego makaronu z fasolą, przepisy... ⇖ 429

Portugalia - Sojowina w...

Portugalia - Sojowina w...

Kuchnia portugalska należy do tych raczej niedocenianych.... ⇖ 375

Chorwacja - Seljačka...

Chorwacja - Seljačka...

Słowo maneštra pochodzi od włoskiego minestrone... ⇖ 297

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM