Mamy
231142 przepisów na
585 blogach.
Najnowsze przepisy
Dobre i ładne ciasta na komunię Zbiór przepisów i... ⇖ 14
Ciasto z rabarbarem na kefirze to pyszne, szybkie i bardzo... ⇖ 40
Sos miodowo-musztardowy gości na naszym stole od kilku lat... ⇖ 10
Jak podgrzewać parówki, aby nie popękały.
Aby parówki nam nie popękały, podczas gotowania, należy je wkładać do zimnej wody i zaraz po jej zagotowaniu, wyciągnąć parówki z wody. Gdy będą się długo gotować, zwłaszcza na dużym ogniu to raczej na pewno nam popękają , a wtedy będą mniej smaczne, bo nasiąkną wodą. Pozdrawiam !
Przepisy z bloga
Składniki :5 jajek24 dkg cukru25 dkg miękkiej margaryny... ⇖ 52
Składniki na 2 zajączki :1 kg karkówki wieprzowej1 kg... ⇖ 97
Składniki :około 70 dkg buraków ćwikłowych3 l wody2... ⇖ 81