Najnowsze przepisy
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 12
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 20
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 39
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 57
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 38
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 43
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 28
Konserwa wieprzowo-kacza
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie było na maszynce nr.8-boczek 0,6 kg /8 mm-słonina 0,6 kg/8 mm-pachwina 0,9 kg/8 mm-podgardle 0,9 kg/8 mm-wątroba z kaczki 0,5 kg/2,5 mm-żołądki z kaczki 0,5 kg/2,5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-pękło sól 15g/kg-sól nie jodowana do słoniny 15g/kg-papryka wędzona płatek 2g/kg-chilli jalepeno grys czerwone 1g/kg-pieprz kolorowy...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 83
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91