Najnowsze przepisy
Fasolka szparagowa w sosie serowym z kluskami śląskimi to... ⇖ 16
Kto nie lubi gofrów... ja uwielbiam, szczególnie latem,... ⇖ 28
Wypróbujcie przepis na pyszną sałatkę z tortellini,... ⇖ 34
Sprawdzony przepis na tort bezowy z owocami – chrupiąca... ⇖ 29
Przepis na sernik na ciasteczkowym spodzie z musem... ⇖ 46
Bardzo smaczna surówka przygotowana z różnych warzyw do... ⇖ 30
Ta sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie kurczaka... ⇖ 34
Marlenka

Rozpływające się w ustach ciasto miodowe, przełożone pysznym kremem kajmakowym. Całość oblana domową polewą. Ciasto jest dosyć pracochłonne, ale możemy go przygotować z tygodniowym wyprzedzeniem.Składniki blaszka 23/33:ciasto:masło 180 g,cukier puder 120 g,jajko małe 2 szt,płynny miód 225 g,mąka pszenna 675 g,soda 1,5 łyżeczki,krem:mleko 750 g,budyń waniliowy bez...
Przepisy z bloga
Idealna przystawka na Wielkanocny stół. Ciasto szpinakowe... ⇖ 279
Na straganach ostatnio pojawiła się czarna. rzepa, a... ⇖ 112
Smaczna sałatka w niecodziennym wydaniu na szybką kolacje... ⇖ 123
Przepisy na czasie
Składniki: papryka 4 sztuki średnie, olej rzepakowy 12... ⇖ 46
Przepis na sernik na ciasteczkowym spodzie z musem... ⇖ 46
Masz ochotę na coś lekkiego, prostego i pysznego?Zrób te... ⇖ 39
Zachęcanie dzieci do jedzenia różnych potraw bywa... ⇖ 39