Najnowsze przepisy
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 11
Jeśli chcesz się poczuć jak w Teksasie na prawdziwym... ⇖ 12
Mielonka wieprzowa w tłuszczu w/g .JackaW
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl /szarpak-1 kg podgardle /8 mm-1 kg pachwina /8 mm- 1 kg słonina /8 mm-skórki wieprzowe 60 g /kgPodgardle i pachwina dajemy z przyrostem mięsnym większym lub mniejszym, w zależności jaki wyrób chcemy uzyskać, mniej lub bardziej tłusty. W moim wypadku podgardle i pachwina była z mięskiem w ilości około 50 %.PRZYPRAWY I MATERIAŁY...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 66
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 74
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 85
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 92