Mamy 231219 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

Moje dziecko się...

Moje dziecko się...

#WspółpracaRecenzenckaZłość zawsze kojarzyła mi się... ⇖ 1

Genialny sernik z...

Genialny sernik z...

Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 11

Keto babeczki z...

Keto babeczki z...

Keto babeczki z czekoladą i cukinią to prawdziwa uczta... ⇖ 3

Młoda kapusta z...

Młoda kapusta z...

Młoda kapusta z kurczakiem po meksykańsku to bardzo... ⇖ 9

Cytrynowe cake pops

Cytrynowe cake pops

250 g cytrynowego ciasta40 g białej roztopionej... ⇖ 11

Pulpeciki z makaronem...

Pulpeciki z makaronem...

Pyszne danie jednogarnkowe, mięciutkie pulpeciki z... ⇖ 14

Faszerowane bataty z...

Faszerowane bataty z...

Jeśli chcesz się poczuć jak w Teksasie na prawdziwym... ⇖ 12

Makaron z truskawkami...

Makaron z truskawkami...

  Makaron z truskawkami i śmietaną Makaron z... ⇖ 12

Sałatka z gotowanego...

Sałatka z gotowanego...

Witajcie. Dziś mam dla Was pomysł na kolejną bardzo... ⇖ 23

Zapomnij o kawie! Oto...

Zapomnij o kawie! Oto...

Koktajle, które zmienią Twoje wyniki na maturze –... ⇖ 20

Wyświetlono: 1590 razy

Mielonka wieprzowa w tłuszczu w/g .JackaW

Mielonka wieprzowa w tłuszczu w/g .JackaW

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl /szarpak-1 kg podgardle /8 mm-1 kg pachwina /8 mm- 1 kg słonina /8 mm-skórki wieprzowe 60 g /kgPodgardle i pachwina dajemy z przyrostem mięsnym większym lub mniejszym, w zależności jaki wyrób chcemy uzyskać, mniej lub bardziej tłusty. W moim wypadku podgardle i pachwina była z mięskiem w ilości około 50 %.PRZYPRAWY I MATERIAŁY...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 37

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 66

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 74

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 85

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 92

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 80

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 80

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 100

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 124

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 112

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM