Najnowsze przepisy
Semiwegetarianizm to coraz popularniejsza forma diety,... ⇖ 7
Witajcie kochani moi! Z tej strony Wasza Halinka. Dzisiaj... ⇖ 12
Grillowane szpadki z kurczakaGrillowane szpadki z kurczaka... ⇖ 7
Propolis, znany jako naturalny skarb pszczół, od wieków... ⇖ 14
Wiem, że przepis na ciasta z rabarbarem na moim blogu jest... ⇖ 14
Mielonka wieprzowa w tłuszczu w/g .JackaW

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl /szarpak-1 kg podgardle /8 mm-1 kg pachwina /8 mm- 1 kg słonina /8 mm-skórki wieprzowe 60 g /kgPodgardle i pachwina dajemy z przyrostem mięsnym większym lub mniejszym, w zależności jaki wyrób chcemy uzyskać, mniej lub bardziej tłusty. W moim wypadku podgardle i pachwina była z mięskiem w ilości około 50 %.PRZYPRAWY I MATERIAŁY...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 24
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 360
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 56
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 105
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 117
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 105
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 156
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 121
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 98
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 260
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 128
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 739
Kiedy tylko w sklepach pojawia się rabarbar, to wiem, że... ⇖ 635
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 616
Szukasz ciekawej i niebanalnej propozycji na sałatkę,... ⇖ 476
Dziś propozycja na coś prostego i pysznego, czyli... ⇖ 380
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 360
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 292
Udka z air fryera to rewelacyjny sposób na przepyszne... ⇖ 262
Puszyste kluski z serka i kaszy manny Dziś krok po kroku... ⇖ 261