Najnowsze przepisy
Szybkie, proste i bardzo smaczne naleśniki z dodatkiem... ⇖ 11
Gelato z Czekoladowym Likierem Soplica (Ninja Creami... ⇖ 7
Zielone tajskie curry z bazylią to potrawa, która od... ⇖ 15
Klopsiki drobiowe w sosie kurkowym (rodzinny obiad, 35... ⇖ 13
Pyszne placuszki, przygotowane z dodatkiem świeżych malin... ⇖ 20
Przepis na sernik z mlekiem skondensowanym, który zachwyca... ⇖ 20
Ciasto gryczane z owocami to propozycja nie tylko dla tych,... ⇖ 23
Mielonka z łopatki

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 5 mm /mielone było na maszynce nr.8PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 16g/kg-pieprz czarny 3g/kg-czosnek świeży 3g/kg-cebula suszona 2g/kg-kolendra mielona 0,5g/kg-woda 15%-skrobia ziemniaczana 2g/kg-skórki wp ugotowane i zmielone na sitku 2,5 mm 20g/kgPS: Przyprawy dodane do tej mielonki to tylko moja sugestia takie dodałem bo uważam, że...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 90
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 933
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 113
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 167
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 181
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 159
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 291
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 192
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 157
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 320
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1263
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 477
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 420
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 337
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 309
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 297
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 283
Chrupiąca, pikantna cukinia w zalewie curry to doskonała... ⇖ 210