Najnowsze przepisy
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 16
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 16
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 7
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 6
Bardzo prosta i smaczna zapiekanka z bakłażana - polecam... ⇖ 13
Przepis na niezwykle pyszne i pięknie się prezentujące... ⇖ 11
Nalewka jabłkowo - miętowa
SKŁADNIKI-2 kg jablek-2 litry alkoholu 50-70 %-10 gozdzikow-pol laski wanilii-pol laski cynamonu-10 gram swiezej miety-0,5 kg cukru (ilosc cukru w zaleznosci od slodkosci jablek)WYKONANIEUmyte jablka pozbawiamy gniazd nasiennych i kroimy w cienkie plastry.Wrzucamy do sloja, dodajemy reszte skladnikow oprocz cukru i zalewamy alkoholem.Zakrecamy i odstawiamy w ciemne miejsce na 3 miesiace. Ws...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91