Najnowsze przepisy
Sałatka ze szparagami i jajkiem to super pomysł na... ⇖ 15
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 36
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 31
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 15
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 10
Pieczony boczek, karkówka, polędwica, szynka
SUROWIEC-boczek-karkówka-polędwica-szynkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-sól nie jodowana 16 g/kg-zioła i przyprawy do smaku-siatka wędzarnicza lub sznurek-termometr z sondą do pomiaru temp w środku wędliny-naczynie żaroodporneWYKONANIEKupione mięso nacieramy dokładnie solą i ulubionymi przyprawami- ziołami i pakujemy próżniowo na 5 dni. Po tym czasie do...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91