Najnowsze przepisy
Marynata do polędwiczek wieprzowych Delikatne mięso z... ⇖ 1
składniki:1 płat tortilliserek kanapkowy, ulubionyszynka,... ⇖ 2
Kajmakowiec bez pieczenia to pyszne ciasto na herbatnikach,... ⇖ 13
Szaprana wieprzowina (Pulled Pork)
Szarpana wieprzowina, czyli z ang. PULLED PORK to lopatka wieprzowa (ewentualnie karkowka) dlugo pieczona w niskiej temperaturze. Mieso po upieczeniu staje sie miekkie i soczyste, przy pomocy dwoch widelcow rozrywa sie je na kawalki i podaje np. w formie kanapek z ulubionymi sosami i dodatkami.Skladniki:1 kg lopatki wieprzowejduza cebula2 lyki musztardy (yellow mustard ewentualnie dijon)2 za...
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 355
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 393
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 383
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 463