Najnowsze przepisy
Sałatka ze szparagami i jajkiem to super pomysł na... ⇖ 12
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 26
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 27
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 10
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 8
Tuszonka z karkówki
SKŁADNIKI:-karkowka-pieprz czarny 1 g/kg-lisc laurowy mielony 0,5 g/kg-peklosol 13 g/kg-cebula suszona platek 4 g/kg lub plaster cebuli swiezej krojonej tak na 0,5 cm dajemy pol plastra na dno sloika /puszki i pol plastra w czesci srodkowej.WYKONANIE:Mieso tniemy w kostke okolo 3,4 cm i peklujemy 48 godz. Po tym czasie dodajemy cebulke suszona lub swieza i przyprawy, mieszamy i upychamy ciasno w ...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91