Najnowsze przepisy
Neapolitańskie jajka w sosie pomidorowym to danie, które... ⇖ 4
Czy można inaczej podać jajka sadzone? Pewnie, że tak a... ⇖ 12
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 54
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 33
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 49
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 77
Tuszonka ze ścinek wp (tzw-mięso gulaszowe).
SUROWIEC-ścinki wp (tzw-mięso gulaszowe).- skórki wp 50 g /kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 16 g/kg-cebula suszona 3 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-liść laurowy 0,5 g/kg-ziele angielskie 0,5 g/kg-wywar ze skórek lub woda 50 ml /kgWYKONANIEMięso kroimy w kostkę 3 cm i peklujemy zalecaną dawką peklosoli, zostawiamy w lodówce w temp 4-6 st. na 2 dni. Po tym...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 68
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 76
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 86
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 94