Mamy 231228 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

Neapolitańskie jajka w...

Neapolitańskie jajka w...

Neapolitańskie jajka w sosie pomidorowym to danie, które... ⇖ 4

Puszyste racuchy...

Puszyste racuchy...

Racuchy drożdżowe z rabarbarem obowiązkowo pojawiają... ⇖ 8

Jajka smażone inaczej

Jajka smażone inaczej

Czy można inaczej podać jajka sadzone? Pewnie, że tak a... ⇖ 12

Grillowana wątróbka z...

Grillowana wątróbka z...

Grillowana wątróbka z cebulą i jabłkiemGrillowana... ⇖ 19

Co zrobić z mascarpone?...

Co zrobić z mascarpone?...

Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 54

Focaccia jak obraz

Focaccia jak obraz

Włoska focaccia w nieco innym wydaniu, gdyż wyglądająca... ⇖ 33

GRILLOWANE TOSTY Z...

GRILLOWANE TOSTY Z...

Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 33

ROLADA BISZKOPTOWA Z...

ROLADA BISZKOPTOWA Z...

Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 49

ŁOSOŚ PIECZONY Z...

ŁOSOŚ PIECZONY Z...

Łosoś pieczony z ananasem w miodowej marynacie to nie... ⇖ 25

Genialny sernik z...

Genialny sernik z...

Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 77

Wyświetlono: 346 razy

Tuszonka ze ścinek wp (tzw-mięso gulaszowe).

Tuszonka ze ścinek wp (tzw-mięso gulaszowe).

SUROWIEC-ścinki wp (tzw-mięso gulaszowe).- skórki wp 50 g /kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 16 g/kg-cebula suszona 3 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-liść laurowy 0,5 g/kg-ziele angielskie 0,5 g/kg-wywar ze skórek lub woda 50 ml /kgWYKONANIEMięso kroimy w kostkę 3 cm i peklujemy zalecaną dawką peklosoli, zostawiamy w lodówce w temp 4-6 st. na 2 dni. Po tym...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 38

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 68

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 76

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 86

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 94

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 83

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 81

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 102

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 126

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 114

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM