Najnowsze przepisy
Zakochałam się w tym daniu, mięso jest pyszne, soczyste,... ⇖ 37
Skłądniki: Tiramisu Wykonanie: 1. Przygotowuję napar z... ⇖ 39
Przepis znalazłam przez Facebooka na Wypieki Beaty , a,... ⇖ 34
Jak dobrze uczcić Dzień Matki i mały prywatny sukces?... ⇖ 27
Ten przepis jest błyskawiczny - nie potrzebujesz miksera,... ⇖ 87
Uzbekistan - Marchewka po koreańsku (Morkovcha)
W 1937 roku z dalekiego wschodu Rosji do Azji Centralnej przesiedlono ponad 170 tysięcy Koreańczyków. Koryo-saram, jak zwani są w Środkowej Azji, najliczniejszą grupę dziś stanowią w Uzbekistanie, gdzie jest ich prawie 200 tysięcy. Natomiast na całym terytorium byłego Związku Radzieckiego żyje ich około pół miliona. Tym sposobem kuchnia koreańska stała się jedną z...
Przepisy z bloga
Peixinhos da horta, czyli rybki z ogrodu to popularna... ⇖ 216
Idealnie wiosenna zupa chrzanowa z austriackiej Styrii -... ⇖ 276
W trakcie naszej zimowej wizyty w Walencji (pomarańczowej... ⇖ 287
Od czasu zjedzenia weneckiego makaronu z fasolą, przepisy... ⇖ 435
Kuchnia portugalska należy do tych raczej niedocenianych.... ⇖ 383