Ajo blanco - andaluzyjski dip migdałowy
Źródło: https://www.zakrapianawinem.pl/2019/10/ajo-blanco-andaluzyjski-dip-migdaowy.html
Ajo blanco to świetna i zdrowa alternatywa dla bardzo popularnego w Polsce sosu czosnkowego, często robionego na bazie majonezu. W hiszpańskiej Andaluzji jest podawany jako dip do chleba na tapas. Świetnie komponuje się z wędlinami i serami, melonem i winogronami. Do karkówki lub kiełbaski z grilla będzie jak znalazł, a przy pieczonym pstrągu podbije jego delikatność i nada...
Najnowsze przepisy
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 19
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 20
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 30
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 21
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Przepis na najlepsze cynamonki na świecie!Kto kocha... ⇖ 742
Halko! Czy są tu entuzjaści kuchni azjatyckiej? Mam dla... ⇖ 791
Jeśli jesteś fanem dyni, koniecznie musisz wypróbować... ⇖ 731
Totalnie zimowy makaron to ten w wersji z wołowiną i... ⇖ 732
Pyszne, chrupiące, aromatyczne chlebki, które idealnie... ⇖ 876
Szybki i bardzo prosty makaron dla każdego! Przez lekko... ⇖ 700
Kilka lat temu miałam przyjemność gościć u pewnej... ⇖ 533
Niektóre osoby z mojego otoczenia nie wyobrażają sobie... ⇖ 559
Kochani! Flaki - obiecane tak dawno - w końcu doczekały... ⇖ 580
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1779
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1134
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 695
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 608
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 596
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 570
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 557
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 482
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 478
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 460









































