Kotleciki z ryby

1kg filetów z okonia (lub dorsza, mintaja)1 czerstwa bułka (plus szklanka mleka do namoczenia)1 szklanka mleka lub bulionu1 pęczek koperku1 cebula1 jajo1-2 łyżeczki czosnku niedźwiedziegosól, pieprz do smakubułka tarta do panierowaniaolej do smażeniaCebulę pokroić w kostkę i podsmażyć do zrumienienia. Bułkę namoczyć w mleku, gdy będzie miękka odcisnąć. Filety umyć,...
Najnowsze przepisy
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 6
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 9
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 13
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 11
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Przepis na najlepsze cynamonki na świecie!Kto kocha... ⇖ 672
Halko! Czy są tu entuzjaści kuchni azjatyckiej? Mam dla... ⇖ 758
Jeśli jesteś fanem dyni, koniecznie musisz wypróbować... ⇖ 692
Totalnie zimowy makaron to ten w wersji z wołowiną i... ⇖ 681
Szybki i bardzo prosty makaron dla każdego! Przez lekko... ⇖ 645
Pyszne, chrupiące, aromatyczne chlebki, które idealnie... ⇖ 825
Przepis na uniwersalny sos grzybowy to coś, co powinno... ⇖ 702
Nie rozumiem, dlaczego 90% przepisów na szarlotkę jest... ⇖ 640
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 322
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 274
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272