Tagliatelle al ragù - wersja odchudzona
Źródło: https://www.zakrapianawinem.pl/2020/11/tagliatelle-al-ragu-wersja-odchudzona.html
Totalnie zimowy makaron to ten w wersji z wołowiną i dużą ilością oliwy, ale dzisiaj coś mniej obciążającego nasze wątroby! Sos jest pyszny i można go nazwać lekkim, w porównaniu do wersji tradycyjnej ;) Pokochają go dzieciaki i dorośli, czyli wszystkie brzuchy będą zadowolone !SKŁADNIKI:1 marchewka2 łodygi selera naciowego1 cebula600g mielonego mięsa z indyka100g...
Najnowsze przepisy
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 11
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 17
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 13
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 26
Udka kurczaka pieczone z żurawiną to przepis jaki... ⇖ 28
Delikatny rosół wieprzowo -drobiowy z małymi pierożkami... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Przepis na najlepsze cynamonki na świecie!Kto kocha... ⇖ 742
Halko! Czy są tu entuzjaści kuchni azjatyckiej? Mam dla... ⇖ 791
Jeśli jesteś fanem dyni, koniecznie musisz wypróbować... ⇖ 731
Totalnie zimowy makaron to ten w wersji z wołowiną i... ⇖ 732
Pyszne, chrupiące, aromatyczne chlebki, które idealnie... ⇖ 876
Szybki i bardzo prosty makaron dla każdego! Przez lekko... ⇖ 700
Kilka lat temu miałam przyjemność gościć u pewnej... ⇖ 533
Niektóre osoby z mojego otoczenia nie wyobrażają sobie... ⇖ 559
Kochani! Flaki - obiecane tak dawno - w końcu doczekały... ⇖ 580
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1748
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1099
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 689
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 599
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 584
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 549
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 477
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 473
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 453









































