Najnowsze przepisy
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 77
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 36
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 40
Ajwar
Ajwar to pasta warzywna z papryki, baklazanow z dodatkiem pomidorow.Wywodzi sie z kuchni serbskiej i jest popularna na Balkanach. Oryginalny ajwar powinien byc zrobiony z pieczonej papryki. Jest rewelacyjny na kanapki, jako dip do grilla. Wyjadalam go ze sloiczka z bulka.4 baklazany4 lyzki koncentratu pomidorowego4 kg papryki czerwonej100 dkg cebuli8 zabkow czosnku1 papryczke chili2 lyzeczki czubr...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 438
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 254
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 420
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 269
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 244