BABKA BOŻONARODZENIOWA

Babka drożdżowa o cudownym cytrynowym aromacie, pełna bakalii - rodzynek oraz kandyzowanych skórek cytrynowych i pomarańczowych, polana lukrem cytrynowym. Przygotowana na wzór włoskiej babki bożonarodzeniowej Panettone, ale w wersji uproszczonej i innym kształcie, trochę tak po polsku. Tradycyjna włoska babka wypiekana jest w kształcie wysokiej kopuły, a jej przygotowanie jest...
Najnowsze przepisy
Oh my goodness, let me tell you about these blueberry... ⇖ 5
Let me tell you, there’s nothing quite like a bowl of... ⇖ 6
Oh my goodness, let me tell you about my absolute favorite... ⇖ 5
Oh, let me tell you about my love for quinoa power bowls!... ⇖ 5
Polędwiczki z Kurczaka w Pikantnej Miodowej Glazurze(do... ⇖ 12
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 12
Najprostsza zupa grzybowa z ziemniakami Dziś klasyczna... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 12
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 94
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 156
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 228
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 313
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 772
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 317
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 269
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 194
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 192