Najnowsze przepisy
Składniki: boczek wieprzowy bez kości i skóry 1,5... ⇖ 10
Delikatne ale pyszne mięso idealne dla każdego? Te wymogi... ⇖ 17
Szklanka (250ml) surowej kaszy jaglanej waży około 180... ⇖ 16
Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna.... ⇖ 49
Zostało nam trochę ugotowanych warzyw z rosołu, możemy... ⇖ 53
W jaki sposób przechowywać kawę?

Kawa to produkt o bardzo długim terminie przydatności do spożycia. Przechowywana w suchym miejscu (wilgoć zawsze tworzy dobre warunki do rozwoju pleśni) praktycznie nie ma szansy się zepsuć – co nie oznacza, że zachowa wszystkie swoje pierwotne walory. Te są – dosłownie i w przenośni – ulotne. Producenci kawy zwykle sugerują, że najlepiej spożyć ją w ciągu 12–24 miesięcy od daty palenia. To, jak długo kawa zachowa swój oryginalny smak i aromat, zależy w znacznej...
Przepisy z bloga
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 132
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 222
Niektórzy są na diecie ketogenicznej, a niektórzy po... ⇖ 356
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3309
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1817
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1233
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1226
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1098
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 928
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 763
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 719
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 613
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 602