Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 1
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 22
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 23
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 25
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
BABKA CHAŁWOWA
Skladniki:4 jajka3/4 szklanki cukru1 lyzka cukru waniliowego 2 szklanki maki pszennej180 g margaryny1 lyzka proszku do pieczenia100 g chalwy waniliowejPrzygotowanie:Margaryne rozpuscic i odstawic do wystudzenia. Make pszenna z proszkiem do pieczenia, przesiac. Ubic jajka z cukrem i cukrem waniliowym do momentu zbielenia. Nastepnie dodac przestudzona margaryne - lekko wymieszac. Dodac po...
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 178
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 169
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 259
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 211
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 269