Najnowsze przepisy
Błyskawiczne proteinowe pancakes od Pan Shaky, które w... ⇖ 18
Pieczony pasztet z warzyw i owoców to danie jarskie do... ⇖ 19
Barszcz Biały (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 26
Co jak co ale nie ma jak swojskie wyroby byłam ostatnio u... ⇖ 19
babka daktylowa

Składniki:200g niesiarkowanych daktyli,250ml wody,1,5 łyżeczki sody oczyszczonej,125g miękkiego masła,1 duże jajko,2 średniej wielkości jabłka,185g mąki pszennej Daktyle umieszczamy w rondelku, zalewamy wodą i gotujemy przez 5 minut, powinny się lekko rozpaść. Zdejmujemy ze źródła ciepła, dodajemy sodę (masa się pieni), odstawiamy do wystygnięcia.Masło ubijamy...
Przepisy z bloga
Składniki:250g (surowego)makaronu kokardki,1 szklanka... ⇖ 339
Królowa beza. Z użyciem mnóstwa owoców sezonowych.... ⇖ 1542
8 jaj ugotowanych na twardo 2 łyżki kaparów odsączonych... ⇖ 677
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3360
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1829
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1245
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1241
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1112
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 947
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 770
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 730
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 628
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 612