BABKA MAŚLANO-CZEKOLADOWA Z MIGDAŁAMI, BEZ DODATKU CUKRU
Źródło: http://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2016/01/babka-maslano-czekoladowa-z-migdaami.html
Nasza ulubiona babka maslana, byla juz w wersji waniliowo-czekoladowej zebry, a tym razem powstala jej wersja czekoladowo-migdalowa, to tak dla odmiany. Ta babka od lat, niezmiennie wzbudza nasz zachwyt. Jest bardzo delikatna, puszysta, wilgotna, baaardzo maslana i meeega wciagajaca, co oznacza, tylko i az tyle, ze znika w niewyjasnionych okolicznosciach, najchetniej jeszcze letnia...Pieklam w tor...
Najnowsze przepisy
Pozostając wciąż w dyniowym temacie, zapraszam dziś bez... ⇖ 14
Przerywam dziś kolejną, przewidzianą wcześnieja tym... ⇖ 18
Kremowy kurczak w sosie z pieczarkami, gruszką i suszonymi... ⇖ 14
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 671
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 512
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 848
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 831
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 871
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 787
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 69
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 67
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 62
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 50








































