CHLEB ŻYTNI 3-FAZOWY, Z PRAŻONĄ CEBULKĄ, NA KEFIRZE
Źródło: http://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2023/05/chleb-zytni-3-fazowy-z-prazona-cebulka.html
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z prażoną cebulką, tym razem jeszcze z dodatkiem kefiru. Ten chleb jest bajeczny. Cudnie pachnie i super smakuje. Chleby 2 lub 3-fazowe są proste do przygotowania, lżej strawne i zdrowsze od tradycyjnych chlebów. Jeśli tylko lubimy smak prażonej cebulki, polecam bardzo gorąco.Piekłam w 2 stalowych, kwasoodpornych...
Najnowsze przepisy
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 19
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 670
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 512
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 848
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 829
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 864
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 785
Przepisy na czasie
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 35
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 34
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 25
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 19
































