Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 28
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 35
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 48
Bagietka
Pyszna bagietka przypominająca ciabattę, z tą różnicą, że ciabattę produkuje się nawet 20 godzin, a tę bagietkę zrobimy w około 2 godziny. Pyszna chrupiąca skórka i bardzo mięciutki i wilgotny środek. Tego możecie spodziewać się po tym wypieku. Bagietkę po upieczeniu i całkowitym wystudzeniu można zamrozić. Oczywiście bagietka musi być szczelnie owinięta folią spożywczą, można... Read More Artykuł Bagietka pochodzi z serwisu Sprawdzona Kuchnia.
Przepisy z bloga
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 172
Galaretka z czerwonej porzeczki to wyborny smak lata... ⇖ 418
Macie ochotę spróbować kawałeczek ciasta piernikowego... ⇖ 510
Dziś mięciutkie maślane bułeczki z czekoladą! Jest to... ⇖ 496