Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 14
Bajgle
Bajgle sa buleczkami ktore pochodza z kuchni zydowskiej. Dobry bajgel powinien miec ciagnaca skore i miekki miazsz. Ich sekret tkwi w tym ze ciasto nalezy najpierw podgotowac a potem zapiekac.50 dkg maki pszennej chlebowej2 dkg drozdzy1 lyzka cukru1 lyzeczka soli1 zoltko do posmarowania1 lyzka mleka300 ml wody letniejmak, sezam do posypaniaDo miski przekladam drozdze, dodaje cukier, wsypuje dwie l...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 438
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 255
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 421
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 270
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 244