Bananowy pudding chia z musem morelowym.
Źródło: http://agusiowesmakolyki.blogspot.com/2019/06/bananowy-pudding-chia-z-musem-morelowym.html
Ciekawa jestem, do czego uzywacie nasion chia? Ja, ostatnio dodawalam do pieczywa.Tym razem, postanowilam sprobowac, puddingu chia.Nie wiem, czy wiecie, ale nasiona chia, sa bardzo zdrowe. Zawieraja kwasy omega 3,duza ilosc wapnia i zelaza. Co wazne, zawieraja duza ilosc blonnika,regulujacego trawienie.Przyznam sie, ze dopiero od niedawna zaprzyjaznilam sie z chia, a przeciez,to samo zdrowie...
Najnowsze przepisy
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 12
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 14
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 19
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem... ⇖ 54
Dziś polecam pyszne ciacho. Mięciutkie i delikatne ciasto... ⇖ 81
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 206
Dziś zapraszam na szybki obiad, przygotowany praktycznie z... ⇖ 62
Nastawcie zakwas, bo mam dla Was przepis na pyszny chlebek.... ⇖ 91
Pyszny deser, który zrobicie w kilka chwil. Kiedy macie... ⇖ 123
Moje ulubione szybkie ciasto czekoladowe w nowej wersji z... ⇖ 149
Ciasto ucierane, śliwki i duuużo kruszonki. To musi być... ⇖ 175
Brokuły i ser feta, to zawsze dobre połączenie. Jeśli... ⇖ 188
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 236
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3015
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2152
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1492
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 759
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 702
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 675
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 675
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































