Bardzo czekoladowe ciasto z miętą i bananami

Gorzka czekolada, brązowy cukier z melasy, mięta i banan. To najlepsze ciasto jakie jadłam do tej pory. Po upieczeniu chrupiące z wierzchu i wilgotne w środku. Kiedy już zupełnie wystygnie daje się kroić nawet w nieduże kawałki.Ciasto jest po prostu świetne! Można go jeść przez kilka dni i jest coraz lepsze. Nie trzeba przechowywać w lodówce, wystarczy przykryć folią...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 14
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 15
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 26
Przepisy z bloga
W ubiegłym roku z owoców głogu robiłam dżemi nalewkę.... ⇖ 56
Pięknie wygląda drzewo lipy w okresie kwitnienia, można... ⇖ 108
Tak przygotowany syrop pozwoli nam uaktywnić substancje... ⇖ 174
Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa.... ⇖ 135
Wyjątkowy chleb, prosty w przygotowaniu,. Prawie 100%... ⇖ 146
Ptysie z kremem karpatkowym, który mi najlepiej smakuje... ⇖ 194
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204