BEZA PAVLOWEJ
Źródło: http://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2013/05/beza-ze-smietana-i-truskawkami.html
Tym, co jeszcze nie jedli oraz smakoszom takich ciast polecam beze ze smietana i truskawkami. U mnie kochaja ja chyba wszyscy. To ciasto smakuje najlepiej gdy jest zrobione na swiezo, czyli tego samego dnia co ma zostac podane, tylko po lekkim schlodzeniu. Bezy przygotowujemy najlepiej dnia poprzedniego.Ja lubie podawac polane od gory stopiona czekolada oraz posypane prazonymi platkami...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 1
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 23
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 18
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 28
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 44
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 21
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 19
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 731
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 561
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 923
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 859
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 893
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 848
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1889
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1282
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 757
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 708
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 620
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 613
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 580
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 498
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 492
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 480









































