Beza włoska
Źródło: https://tastebook.pl/przepisy/beza-wloska/
BEZA WŁOSKA Beza włoska to jedna z odmian klasycznej bezy z białek i cukru. Różni się tym, że do ubite białka zaparzamy gorącym syropem cukrowym, dzięki czemu tworzy się niesamowicie pyszny krem, który ma wszechstronne zastosowanie w kuchni. Możemy jeść ją jako samodzielny deser (np. z dodatkiem owoców lub gorzkiej czekolady), idealnie nadaje się do...Czytaj więcej
Najnowsze przepisy
Ciasto kawowe z bezą kokosową to wypiek, który doskonale... ⇖ 7
Ten przepis na zielony koktajl warzywny z blendera jest... ⇖ 10
Są dania, które robi się błyskawicznie, a smakują tak,... ⇖ 17
Makaron z cukinią i pomidorami– szybki, lekki i pyszny... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Świeżo wyciskany sok z pomarańczy Sok pomarańczowy to... ⇖ 320
Spaghetti aglio, olio e peperoncino Spaghetti aglio, olio e... ⇖ 539
Wściekły pies Na świecie znany jako Mad Dog, jak każdy... ⇖ 808
KOTLET SCHABOWY Jest to chyba najbardziej charakterystyczne... ⇖ 799
PIECZONA PERLICZKA Sama perliczka pochodzi z Afryki, lecz... ⇖ 696
CIASTO NA USZKA, CIASTO NA PIEROGI Uszka – to, jak... ⇖ 886
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 712
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 567
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 262
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 256
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 212









































