Beza włoska
Źródło: https://tastebook.pl/przepisy/beza-wloska/
BEZA WŁOSKA Beza włoska to jedna z odmian klasycznej bezy z białek i cukru. Różni się tym, że do ubite białka zaparzamy gorącym syropem cukrowym, dzięki czemu tworzy się niesamowicie pyszny krem, który ma wszechstronne zastosowanie w kuchni. Możemy jeść ją jako samodzielny deser (np. z dodatkiem owoców lub gorzkiej czekolady), idealnie nadaje się do...Czytaj więcej
Najnowsze przepisy
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 12
Tortilla z łososiem, rukolą i kremowym serkiem – szybka... ⇖ 13
Sos miodowo-musztardowy to jedna z tych kulinarnych... ⇖ 23
Aromatyczna, lekko słona, z chrupiącym słonecznikiem i... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Świeżo wyciskany sok z pomarańczy Sok pomarańczowy to... ⇖ 333
Spaghetti aglio, olio e peperoncino Spaghetti aglio, olio e... ⇖ 545
Wściekły pies Na świecie znany jako Mad Dog, jak każdy... ⇖ 817
KOTLET SCHABOWY Jest to chyba najbardziej charakterystyczne... ⇖ 816
PIECZONA PERLICZKA Sama perliczka pochodzi z Afryki, lecz... ⇖ 698
CIASTO NA USZKA, CIASTO NA PIEROGI Uszka – to, jak... ⇖ 897
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2116
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1147
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 989
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 892
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 880
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 637









































